"Bir ceza alabiliriz ama..."
Adana Demirspor maçının ardından tribünde çıkan olayda bir taraftarın yaralandığı olay sonrası, Adnan Öztürk açıklama yaptı.
Sabah
Öztürk, tribünde yaşanan kavganın abartıldığına dikkat çekerek, "Gözlemci ve temsilci raporlarını inceledik, yaşanan olayda kesici bir alet kullanılmamış. 14 ile 16 yaşlar arasında 5-6 kişilik bir grup arasında çıkan tartışmada tırnak makasının törpüsü ile yaralama olayı olmuş. Buna yaralamak da denemez sadece bir çizik oluşmuş. Maçın gözlemcilerinin raporu da bu şekilde. Bir ceza alabiliriz ama bunun saha kapatma olacağına inanmıyoruz" diye konuştu.
Bu arada olayı öğrenen maçın gözlemcilerinin TT Arena'nın güvenlik kameralarının kayıtlarını izlemek için CCTV odasına gittiği ve Pegasus tribününde yaşanan olayların görüntülerini izledikten sonra raporlarını yazdıkları öğrenildi.
Galatasaray Kulübü'nün PFDK'ya vereceği savunmasında karakol raporuna yer vereceği ve olayın abartıldığının altını çizeceği gelen haberler arasında yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























