Bir ayrılık daha geldi!..
Kadrodaki şişkinliği indirmek için uğraşan Galatasaray'da bir ayrılık daha var! İşte o isim ve tüm detaylar...
Anadolu Ajansı

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Bu kapsamda geçen sezonu Manisaspor'da geçiren Oğuzhan ve kulübüyle yaptığımız görüşmeler neticesinde genç oyuncuyu bir yıllığına kiraladık" dedi.
Transfer çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını dile getiren Açıkgöz, birkaç mevkiye daha transfer yapıp yeni sezonun kadrosunu oluşturacaklarını kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dzeko'dan Fiorentina'ya, merhaba golü!

Dusan Tadic, Atletico Madrid'e doğru!

Liverpool'da Chiesa belirsizliği!

Liverpool'dan dev transfer hamlesi: Hugo Ekitike imzaya çok yakın

Xabi Alonso: "Sahadaki beynim olacak"

Manchester United, Senne Lammens için temasa geçti

Lunin Real Madrid'de kalıyor

Rashford, Barcelona'ya imzaya gidiyor

Alexander Isak, Newcastle'da kalacak!

Real Madrid'den Konate hamlesi
