Bilal'in bonservisini belirlediler
Devre arasında takviye yapması beklenen Galatasaray'ın transfer listesinin en tepesinde olduğu iddia edilen Bilal Kısa için Akhisar yönetiminin 3 milyon dolar istediği iddia edildi.
Milliyet
Milliyet'in haberine göre, 30 yaşındaki oyuncunun devre arasında takıma mutlaka takviye yapması beklenen Galatasaray'da transfer listesinin ilk sıralarında olduğu iddia edildi. Akhisar cephesinin ise Bilal'in gidişine biçtiği değerin ise 3 milyon dolar olduğu iddia edildi.
1 MİLYON+OYUNCU
Ege temsilcisinin isteği 3 milyon dolar olunca sarı-kırmızılılar kısa bir şok yaşadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Yerli Pirlo lakaplı oyuncu için 500 bin dolar ödemeyi planlayan Cimbom, astronomik rakamın nedenini sorduğunda ise Akhisar cephesi, "Bilal giderse küme düşeriz. Onun yerini dolduracak bir oyuncu 3 milyon dolar civarında" yanıtını verdi.
Ancak pes etmeyen G.Saray yönetimi, 1 milyon Euro ve oyuncu takası önerdiği Akhisar'a süre verirken devre arasında yeniden masaya oturulmak üzere sözleşildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



























