Bilal Kısa haklı çıkardı
Sezon başında transfer edilen Bilal Kısa’ya birçok kişi burun kıvırmıştı.
Sezon başında transfer edilen Bilal Kısa’ya birçok kişi burun kıvırdı. Hamza Hamzaoğlu ise öğrencisine hep güvendi, “Ne kadar faydalı olacağını göreceksiniz” dedi. Tecrübeli hoca haklı çıktı.
32 yaşındaki bilal, 90 dakika ter döktüğü her maçta sahanın en çok koşan adamı oluyor. Gençlerbirliği mücadelesinde de aynı istatistik vardı. 11.2 km koşan Bilal güzel bir gol attı. Tecrübeli futbolcu, 5 maç sonunda 1 gol 2 asistle oynuyor.
Bursa maçında Yasin’e, Başakşehir karşılaşmasında da Podolski’ye asist yapan Bilal’in performansı İtalyanlar’ın dünyaca ünlü yıldızı Andrea Pirlo’yu hatırlatıyor.
Bu benzerlik yüzünden sosyal medyada taraftarlar arasında “birlo” diye anılan Bilal ise tevazu gösteriyor. birlo, “Tek isteğim formamın hakkını vermek” diyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!





























