Biglia için milyonlar!
Belçika temsilcisi Anderlecht'in Lucas Biglia için 8 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi Arjantinli futbolcuyu çileden çıkarttı. Haberin ayrıntıları ve gelişmeler burada
Webaslan Dış Haberler
Anderlecht'te büyük başarıların altına imza attığını ifade eden Arjantinli futbolcu, "Ayrılma vaktimin geldiğini düşünüyorum, kariyer olarak da daha fazla kaybedecek zamanım yok" dedi.
Ara transfer dönemini kendisi için bir fırsat olarak gören Biglia, kariyerine Avrupa'nın büyük kulüplerinden birinde devam etmek istiyor ancak Anderlecht'in Arjantinli futbolcu için belirlediği 8 milyon euroluk bonservis bedeli ayrılık sürecini zorlaştırıyor.
Menajeri Enzo Montepaone ile bir görüşme yapan Biglia, Anderlecht'in bonservis bedelinde indirime gitmesini bu denli yüksek bir bonservis bedelinin kolay kolay karşılanamayacağını ifade etti.
Bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündemine giren ancak yüksek bonservis bedelinden dolayı vazgeçilen Biglia için Malaga ve bazı Rus kulüpleri de devredeydi. Özellikle Malaga ve Dinamo Moskova'nın Biglia'yı istediği ancak 8 milyon euroluk bonservis bedelinden dolayı bu transfer sürecini askıya aldığı biliniyor.
Biglia bu sezon, Şampiyonlar Ligi'ndeki bütün maçlarda 90 dakika sahada kaldı ve ligde Anderlecht'in oynadığı 22 karşılaşmanın 21'inde yine sahadaydı. Arjantinli oyuncu ayrıca kaleci Proto'dan sonra Belçika ekibinde en fazla süre alan oyuncu pozisyonunda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

El Clasico öncesi Arda Güler gerçeği!

Diego Carlos, Parma'nın başını yaktı!

Allegri, Roma maçı sonrası çılgına döndü: "Ne zaman hareket etsem atılıyorum"

Villarreal, Valencia'yı Mikautadze ile son dakikada yıktı!

Dortmund, Frankfurt'u tek golle geçti!

Fulham, Coventry City'yi son düzlükte devirdi!

Romulo yıldızlaştı, Leipzig rahat kazandı

Douvikas'tan duble, Como'dan 3 puan!

Luis Enrique'den Kvaratskhelia için açıklama

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!
























