Beşiktaş'a neden gitmedi?
Galatasaray'ın Milan Baros'un menajeri Pavel Paska, Ricardo Quaresma takasında kullanılacak Çek golcünün neden Beşiktaş'a gitmek istemediğini açıkladı.

G.Saraylı Milan Boros’un menejeri Pavel Paska, Çek oyuncunun geleceği hakkında açıklamalar yaptı.
Paska şöyle konuştu: “Oyuncumun Cimbom ile 1 yıllık kontratı var. “İlk tercihimiz G.Saray’da 1 sene daha kalmak. Yaz döneminde Amerikan MLS Ligi, Çin Premier Ligi ve Arap ülkelerinden teklifler aldık. Hatta şu anda Arap takımı Baniyas’ı çalıştıran S.Prag’ın eski hocası Jozef Chovanec, Baros’u ısrarla istedi. Ama Baros futbola Arap ülkelerinde devam etmek istemıyor. Celta Vigo’dan da teklif geldi. Ama o, İspanya 2. Ligi kalitesinde biri değil, daha üst seviyelerde oynamak istiyor. Görüşmeler yine de sürüyor.”
‘FUTBOL ORTAMI DEĞİŞMEYECEK Kİ!’
Beşiktaş ve Quaresma takası ile ilgili konulara da açıklık getiren Paska “Geçen hafta sonumu Beşiktaş’ta oynama konusunu analiz ettik. Baros, Türkiye’de G.Saray’dan başka bir takımda forma giymek istemedi. Nedeni de, öncelikle G.Saray’da kalmak istemesi ve aynı şehrin 2 büyük takımında oynamaktan doğabilecek tepkilerden çekinmesi. Beşiktaş’ta oynasa bile, Türkiye’deki futbol ortamı degişmeyecek” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
