''Beşiktaş kalecisi de mi şike yaptı?''
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesinde son kez basın mensuplarının karşısına geçti.
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesinde son kez basın mensuplarının karşısına geçti.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyet sonrasında ortaya atılan şike iddialarını değerlendiren Yarsuvat, "Bütün maçlara bakın kaleciler de hata yapar. Beşiktaş kalecisi de kornerden gol yedi. Kalkıp da o kaleciye Mini Cooper mı yolladık bunu söyleyenler onu düşünsün. Yurt dışında bir anket yapılıyor. Kim yapmış bu anketi? Bu insanlar nasıl kandırılmak isteniyor" dedi.
AZİZ YILDIRIM KONUSU
Aziz Yıldırım hakkında söylediği sözlere bir kez daha açıklık getiren Yarsuvat, "Ben şike yapılmıştır ya da yapılmamıştır demedim. Bir dava dosyası var, ceza hukuku denen bir şey var. Benim söylediğim özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği yönünde oldu. İnsanların akıllarında örnek iyi kalsın diye Aziz Yıldırım'ı yargılayan mahkemeler kaldırılsın dedim. Şike davası bana ait olan bir dava değil, o davanın da içerisine girmedim." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!


























