Berkan Kutlu için girişimler başladı
Alanyaspor, Galatasaray'ın bonservis bedelini sorduğu Berkan Kutlu için 3 milyon euro yanıtını verdi.
Galatasaray, Fatih Terim'in listesi dahilinde transfer çalışmalarını sürdürürken, yerli oyuncular için girişimlerine devam ediyor.
TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz ile anlaşan ve daha öncesinde Aytaç Kara ile Alpaslan Öztürk transferlerini bitiren Galatasaray, Alanyaspor ile geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan orta saha oyuncusu Berkan Kutlu için de ilk temasını gerçekleştirdi.
3 MİLYON EURO BONSERVİS TALEBİ
Alanyaspor yetkilileriyle transferi görüşen sarı-kırmızılılar, 3 milyon euroluk bonservis bedeli talebi sonrasında düşünmek için süre istedi.
İsviçre'de yetişen ve geçen sezon başında Sion'dan bedelsiz Alanyaspor'a gelen Berkan, 42 maça çıkarken 3 gol, 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!























