Berkan Kutlu için girişimler başladı
Alanyaspor, Galatasaray'ın bonservis bedelini sorduğu Berkan Kutlu için 3 milyon euro yanıtını verdi.
Galatasaray, Fatih Terim'in listesi dahilinde transfer çalışmalarını sürdürürken, yerli oyuncular için girişimlerine devam ediyor.
TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz ile anlaşan ve daha öncesinde Aytaç Kara ile Alpaslan Öztürk transferlerini bitiren Galatasaray, Alanyaspor ile geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan orta saha oyuncusu Berkan Kutlu için de ilk temasını gerçekleştirdi.
3 MİLYON EURO BONSERVİS TALEBİ
Alanyaspor yetkilileriyle transferi görüşen sarı-kırmızılılar, 3 milyon euroluk bonservis bedeli talebi sonrasında düşünmek için süre istedi.
İsviçre'de yetişen ve geçen sezon başında Sion'dan bedelsiz Alanyaspor'a gelen Berkan, 42 maça çıkarken 3 gol, 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!
























