Berkan Kutlu, Galatasaray'a geri döndü
SON DAKİKA GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak kiralık olarak Genoa'ya giden Berkan Kutlu, İtalyan ekibi ile olan sözleşmesini feshederek Sarı-Kırmızılılar'a geri döndü.
Galatasaray, ara transfer dönemiyle birlikte yerli rotasyonunu güçlendirmek adına düğmeye basmıştı.
Sarı-Kırmızılılar'da ilk hamle Berkan Kutlu'nun takıma geri dönüşü oldu.
SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ
Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Genoa'ya giden Berkan Kutlu, Sarı-Kırmızılılar'ın da isteğiyle geri döndü. Berkan'ın sözleşmesinde geri dönüşüne imkan sağlayan maddenin bulunduğu belirtilirken milli oyuncu, bugün Genoa ile olan sözleşmesini feshetti. Berkan Kutlu, kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek takımla çalışmalara başlayacak.
İTALYA'DA ARADIĞINI BULAMADI
Yaz döneminde Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi elemelerine, hatta ilk 2 hafta Süper Lig maçlarına çıkan Berkan, fazla forma şansı bulamadığı ve bulamayacağı gerekçesiyle ayrılmak istediğini kulübe iletince Genoa'ya kiralanmıştı. Ancak genç futbolcu İtalya'da da aradığını bulamadı.
Toplam 6 lig maçında 193 dakika, 2 de kupa mücadelesinde 136 dakika görev alan Berkan Kutlu, gol ya da asist üretemedi. Okan Buruk ise Sarı-Kırmızılı oyuncudan 6 ve 8 numara pozisyonlarında sezonun kalan bölümünde daha fazla faydalanmayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy





























