Berkan Kutlu: "2000 kadrosunun hepsi efsane"
Berkan Kutlu, Galatasaray'ın Lazio ile 0-0 berabere kalıp tur atladığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaraylı Berkan Kutlu, Lazio karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Grubu lider bitirmeleri hakkında konuşan Berkan Kutlu "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettik. Saha şartları çok iyi değildi. Kum gibi bir çim vardı. Çok zordu. Geldik buraya. Liderdik. Korumamız gereken 1 puan vardı, koruduk. Hocamızın taktiklerini uyguladık. Çok iyi oldu." dedi.
Finale kalmakla ilgili düşüncesi sorulan Berkan Kutlu "Hiçbir düşüncem yok, Sivas maçına odaklıyım. Rejenerasyon nasıl yapılacak ve Sivas maçı nasıl kazanılacak onu düşünüyorum." yanıtını verdi.
Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı dönemle kıyaslanmaması gerektiğini vurgulayan Berkan Kutlu "2000 yılında 2 yaşındaydım. 2000 yılıyla kıyaslanmak doğru değil. Onların hepsi efsane. Naçizane yapacağımız katkıyı veriyoruz. Onlarla kıyaslanmak doğru değil. Maç maç bakmak lazım. Önümüzde son 16 var. Büyük bir adım attık. Birinci bitirmek çok önemliydi. Bunu başardık." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!
























