Bennacer'den Galatasaray'a ret! Milan'a söz verdi!
Galatasaray'ın Empoli'de forma giyen Cezayirli oyuncu için teklif yaptığı belirtildi. Ancak daha önce Milan'a söz veren Bennacer, teklifi reddettiği kaydedildi.
Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray'da İtalyan basınından bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların Empoli'nin yıldız ismi Ismael Bennacer'i transfer etmek için yoğun çaba sarfettiği ancak oyuncunun Milan'a söz verdiği için transferin gerçekleşmediği iddia edildi.
İtalya'da yayım yapan Football Italia'da yer alan habere göre; Galatasaray, Bannacer'i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadı.
Sarı-kırmızılı yöneticilerin Cezayirli futbolcu için teklif yaptığı belirtilirken Bennacer'in daha önce Milan'a söz verdiği için transferin gerçekleşmediği vurgulandı.
1997 doğumlu olan Ismael Bennacer, Empoli formasıyla bu sezon Serie A'da 37 karşılaşmada şans buldu. 3 asist yaptı.
Cezayir Milli Takımı'nın formasını da 17 kez giyen yıldız oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir'in kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden oldu. 7 maçta 3 asist üretti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam


























