Benfica'nın taktiğini açıkladı!
Futebol Mais gazetesi muhabiri Luis Mateus, Benfica’nın Atletico Madrid deplasmanındaki gibi oynayacağını söyledi, “Sakin oynayıp rakibi üzerine çekmeye çalışacak” dedi.
Milliyet

İstanbul’da Benfica’yı zor bir maçın bekleyeceğini aktaran Portekizli gazeteci, şu yorumları yaptı:
“Benfica, Atletico Madrid deplasmanındaki gibi oynamayı hedefliyor. Sakin başlayıp, rakibi üzerine çekmeye çalışacak. Rakibi bekleyecek yani. Tabii rakibin baskısı karşısında orta alanın merkezinde yer alan iki ‘işçisi’ Samaris ile Andre Almeida’ya çok iş düşecek.
Atletico Madrid maçında gol atan Gonçalo Guedes, takımın yeni Cristiano Ronaldo’su olarak görülüyor. Sağ kanatta çok tehlikeli bir isim.
Ayrıca solda oynayacak Gaitan’a da dikkat edilmeli. Aslına bakılırsa Benfica’yı çözmek için özel bir şifreye gerek yok. Benfica da Galatasaray gibi bu maçtan sonra Sporting ile derbi oynayacak. Ancak bu maçı çok önemsiyorlar. Çünkü 9 puana ulaşıp işi bitirme peşindeler.”

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bernardeschi ülkesine döndü

Nottingham Forest'tan İtalya çıkarması

Marcus Rashford, Barcelona'ya doğru!

Bayer Leverkusen, Flamengo U20'ye farklı mağlup oldu

Roma, Wesley transferinde sona doğru!

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!
