Benfica'ya üçüncü Türk: Yunus Akgün!
Milli futbolcularımızdan Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, bu sefer Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Yunus Akgün için devreye girdi. Portekiz ekibinin takımdan ayrılması beklenen Di Maria'nın yerine Yunus'u getirmek istediği için hazırlık halinde olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da bu sezon çok iyi bir form grafiği yakalayan Yunus Akgün son olarak Samsunspor deplasmanında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşmıştı.
Kariyerinin en iyi sezonlarından birisini geçiren milli futbolcu bu performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.
Benfica, Yunus'u yeni sezonda transfer etmek için çalışmalara başladı. Kadrosunda bulunan Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün performansından çok memnun olan Portekiz kulübünün Yunus Akgün'ü yakından takip ettiği ve sezon sonunda teklif yapmayı düşündüğü öğrenildi.
DI MARIA YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR
Benfica'nın takımın en önemli isimlerinden Angel Di Maria ile sözleşme uzatmayı düşünmediği ve bu bölge için milli futbolcumuzu listenin ilk sırasına aldığı belirtildi. Yunus Akgün'ün iknası noktasında Kerem ve Orkun'un da devreye girebileceği öne sürülüyor.
PERFORMANSI
Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu 12 gol ve 8 asist üreterek tam 20 gole direkt katkı verdi.
Sarı kırmızılı yönetimle uzun süredir yeni sözleşme görüşmesi yapan Yunus Akgün'ün henüz imzayı atmaması da taraftarları endişelendiriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!
