Benedikt Höwedes: "Daha kötü değiliz"
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan ve ilk 2 maçta puan alamayan Lokomotiv Moskova'da Benedikt Höwedes, gruptan çıkacaklarına inandığını vurguladı.
Webaslan Dış Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta Galatasaray'a mağlup olan ve evinde Schalke'ye de kaybeden Lokomotiv Moskova'da Benedikt Höwedes tur inancını sürdürüyor.
"İNANMAYA DEVAM EDİYORUM"
Schalke maçının ardından konuşan Höwedes, "Bu takıma inanmaya devam ediyorum. Gruptaki rakiplerimizden daha kötü değiliz. Durumu düzeltmek için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.
"SCHALKE'YE KARŞI HUZURSUZDUM"
Eski takımına karşı oynamasını değerlendiren tecrübeli savunma oyuncusu, "Duygusal olarak huzursuzdum. Konsantrasyonumu korumaya çalıştım. Ancak yine de kazanmayı çok istedim" dedi.
Höwedes sözlerini, "İlk yarıda daha iyi oynadık ancak şanssızdık. İkinci devrede ise istediklerimizi yapamadık" ifadeleriyle tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"
























