"Ben susuyorum"
Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe mağlubiyetini “Üzülecek ne var ki. Gelenek bozulmadı” şeklinde değerlendiren Yarsuvat’ın sözleri sorulması üzerine konuştu
Hürriyet

Duygun Yarsuvat’ın ”Aysal bırakıp kaçtı” söylemi ve 28 Mart’ta yapılacak olan Mali Genel Kurul’da Aysal dönemi ile ayrı ibra oylaması düşüncesi üzerine Yarsuvat ile arası açık olan Ünal Aysal camiada tepki çeken ifadeyi Hürriyet’e yorumladı.
Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe mağlubiyetini “Üzülecek ne var ki. Gelenek bozulmadı” şeklinde değerlendiren Duygun Yarsuvat’ın sözleri sorulması üzerine, “Benim eski bir G.Saray Başkanı olarak şu an görevde olan başkan hakkında fikir yürütmem doğru olmaz. Ancak toplum değerlendirmesini yapıyor. Bu söylem, kendi tercih ve takdiridir” yorumunu yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
