"Ben olsam Selçuk İnan'ı oynatmam"
Trabzonspor, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen'i bugünkü karşılaşmada oynatmama kararı aldı. Trabzon Başkanı Sadri Şener, Selçuk hakkında da konuştu.
Milliyet
Bordo-mavili yönetim, herhangi bir centilmenlik anlaşması olmamasına rağmen yıldız oyuncunun Bursa deplasmanında taraftar tepkisi ile karşılaşmaması için Teknik Direktör Şenol Güneş'in kapısını çaldı. Güneş'in de Volkan'ın oynamaması fikrine sıcak yaklaştığı ve bu oyuncuyu kadroya almadığı öğrenildi.
Bu arada Başkan Sadri Şener, bu tip girişimlerin futbolcuyu koruma adına yapıldığına dikkat çekti, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Trabzon'daki karşılaşmada Selçuk'u oynatmam. Bu doğru bir şey mi diye sorarsanız, 'hayır' derim. Ancak futbolcunun karşılaşabileceği yoğun tepkiyi önlemek için bazen böyle davranmak gerekebilir" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manuel Neuer'den jübile kararı!

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü




























