"Ben böyle taraftar görmedim..."
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Galatasaray ile ilgili konuştu.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu ve Juventus'ta oynadığı dönemde Galatasaray taraftarına hayran olduğunu söylerken, şampiyonluğun favorisinin de Beşiktaş olduğunu belirtti.
Hırvat teknik adam, kariyeri boyunca Galatasaray'dan teklif almadığını belirtirken, "Galatasaray'dan teklif almadım, ancak Juventus'tayken Galatasaray'a karşı oynamıştım. Ben böyle bir stadyum, böyle bir atmosfer görmemiştim. İnanılmazdı. Maçtan sonra da arkadaşlarımızla bunu konuştuk" dedi.
İdol olarak gördüğü bir teknik direktör olmadığını kaydeden Tudor, "Guardiola, Conte çok iyi hocalar. Kendime idol olarak aldığımı bir hoca yok diyebilirim. Futbol değişen bir yapıya sahip" diye konuştu.
En iyi futbolu Beşiktaş'ın oynadığını ifade eden genç hoca, "Şampiyonluğun favorisi Beşiktaş, en iyi futbol oynayan takım da şu anda Beşiktaş" sözlerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi



























