Ben Arfa'nın menajeri konuştu
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Hatem Ben Arfa için menajeri konuştu.
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Hatem Ben Arfa için menajerinden açıklama geldi!
Eurosport Fransa'ya konuşan Hatem Ben Arfa'nın menajeri Michel Ouazine, "Türkiye veya Nice'e transfer olmak istemiyor. Tek hedefi Paris Saint-Germain'de kalmak ve burada kupalar kazanmak." dedi.
Hatem Ben Arfa'nın Paris Saint-Germain'de 1 yıllık kontratının kaldığını söyleyen Oazine, "Paris Saint-Germain'de kalabilmek için mücadele etmeye sıcak bakıyor. Çıkan transfer haberleri çok aptalca. Türk kulüpleriyle herhangi bir temasımız olmadı. Hatem, PSG'nin oyuncusu ve öyle kalacak." diyerek sözlerini sürdürdü.
Ben Arfa'nın menajeri Ouazine, "Paris Saint-Germain, bize Hatem'i istemediklerine dair bir şey söylemedi." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı






















