Belhanda'ya şok: İmza iptal!
Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Belhanda ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

Montpellier Başkanı Laurent Nicollin'den son dakika Belhanda açıklaması geldi. Galatasaray 'ın sözleşmesini fesh ettiği Belhanda'nın Montpellier'e transfer olacağı konuşuluyordu ancak başkan Nicollin bu iddiaları sona erdiren bir açıklama yaptı.
"Başka takımla imzalayabilir..."
Başkan Laurent Nicollin: "Belhanda ile Salı günü tekrar görüştük fakat şu anda gelinen süreçte maalesef mali sebeplerden dolayı imza atamıyoruz. Fırsatı olursa başka bir yere imza atabilir, kendisine teşekkür ederim."
Neler yaşanmıştı?
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Belhanda yönetimi zemin üzerinden eleştirmişti. Mustafa Cengiz yönetimi ise aldığı flaş kararla Belhanda'nın sözleşmesini şampiyonluk öncesi kritik haftalarda fesh etmişti.
31 yaşındaki Fas'lı oyuncu Galatasaray'da geçen sezon 22 maçta 6 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
