Belhanda'nın menajerinden Giuliano önerisi
Galatasaray'da Belhanda'nın ayrılığının ardından Faslı futbolcunun menajeri D'avilla'dan sarı-kırmızılılara flaş öneri geldi..

Galatasaray'a sürpriz bir Giuliano önerisi geldi! Brezilyalı futbolcunun, Başakşehir'den ayrılmayı düşündüğünü ileten ünlü menajer, "Gelecek sezon onunla çalışma imkanı bulabilirsiniz. Galatasaray'da forma giymek istiyor" ifadesini kullandı. Ancak Başakşehir'in bu ayrılığa nasıl bakacağı bilinmiyor.
Belhanda sözleşmesinin feshedilmesinin şokunu yaşayan menajer D'Avila'dan ilginç bir kontra adım geldi. Sarı-kırmızılı kulüple birçok iş yapan ve ilişkilerini bu olay yüzünden koparmak istemeyen D'Avila, Başakşehir'de forma giyen Giuliano'yu teklif etti.
Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 30 yaşındaki Giuliano, sezon başında Başakşehir ile 2023 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Başakşehir'e bedelsiz giden on numaranın, yine bedelsiz olarak ayrılmak istediği de ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
