Belhanda'dan Fatih Terim mesajı
Galatasaraylı Belhanda, korona günlerinde zamanını nasıl geçirdiğini anlattı, teknik direktör Fatih Terim'in sağlığı hakkında mesaj gönderdi.
Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Corona günlerinde yaptıklarını anlatan oyuncu, antrenman programı hakkında detaylı bilgi verdi, bu süreçte çalışmayı elden bırakmadığını söyledi.
Belhanda "Futbola verilen arada kendimi fit tutmaya gayret ediyorum. Bu vesileyle son derece sıkı çalışmalar gerçekleştiriyorum. Özellikle karın bölgesini çalıştıran egzersizleri çok yapıyorum. Kuvvet antrenmanı yapıyor, şınav çekmeyi ihmal etmiyorum. Bunların yanında bir de kardiyo programım var. Bisiklette pedal çevirerek başlıyor, sonrasında uzunca koşu bandında koşuyorum" dedi.
Corona teşhisiyle hastaneye yatırıldıktan sonra taburcu edilen Galatasaray teknik direktörü ile ilgili de konuşan Belhanda "Teknik direktörümüz Fatih Terim ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah yakında iyileşecek. Ülkemdeki durumu da takip ediyorum. Bu süreçte yapmamız gereken, hepimizin sağlığı için evde kalmaktır" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var


























