Belhanda'dan Andone'ye penaltı jesti!
Galatasaray'ın Sivasspor karşısında kazandığı penaltıda Belhanda, Andone'ye jest yaptı. Rumen golcü, penaltı atışını gole çevirerek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Galatasaray'ın Andone'ye yapılan faul sonrası 42. dakikada kazandığı penaltıda Andone topu Belhanda'ya verdi.
Faslı futbolcu ise kullanmak yerine tekrar topu Andone'ye bıraktı. Sarı-kırmızılılarda geçen sezonun ikinci yarısında Diagne kazanılan penaltılarda Belhanda ve Sinan Gümüş ile sorun yaşamıştı.
İlk isabet ilk gol
Galatasaray'a dün puan getiren gollerin sahibi Florin Andone, Süper Lig kariyerindeki ilk golüne ulaştı. Falcao'nun yokluğunda ilk 11'de görev yapan Rumen futbolcu, üçüncü maçında ilk isabetli şutuna ulaştı. Andone'nin Süper Lig kariyerinde rakip kaleye çektiği ilk isabetli şut gol oldu. Sarı-kırmızılı futbolcudan önce Süper Lig'de iki gol bulan son oyuncu Muğdat Çelik olmuştu. O da Sivasspor filelerini havalandırmıştı.
18 yıl sonra
Florin Andone'den önce Galatasaray formasıyla bir Süper Lig maçında iki gol atan son Rumen oyuncu Gheorghe Hagi'ydi. Sarı-kırmızılıların unutulmaz yıldızı, 26 Mayıs 2001'de, iki kez Trabzonspor filelerini havalandırma başarısını göstermişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!
