Belhanda ile yönetim arasında transfer savaşı; "Gitmem"
Yönetimin menajer D'Avilla'ya, "Belhanda'ya kulüp bul" demesi üzerine isyan bayrağı açan yıldız oyuncunun, "Burada çok mutluyum. Kadro dışı bıraksanız bile bir yere gitmiyorum" diye konuştuğu öğrenildi.
Devre arasında Fatih Terim'in istediği transfer operasyonunu yapmak için Younes Belhanda'yı satmayı planlayan Galatasaray'da büyük kriz patladı
Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz günlerde menajer William D'Avilla ile görüşerek Faslı yıldıza kulüp bulmasını istemişti. Ancak bu gelişme sonrası Belhanda'dan şok bir tepki geldiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcu, yönetime "Hiçbir yere gitmiyorum" mesajı yolladı.
BÜTÜN PLANLAR ALT ÜST OLDU
Belhanda'nın, "Kadro dışı bıraksalar bile ayrılığı düşünmüyorum. Burada ailemle beraber çok mutluyum. Sözleşmemin bitimine kadar 1.5 yıl daha buradayım" dediği öğrenildi. Bu tavır, yönetimin de tüm planlarını alt üst etti. Şimdi Sarı-Kırmızılılar'ın ne yapacağı merak konusu.
3.3 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR
Belhanda'nın Galatasaray'dan ayrılmak istememe nedenlerinden birisi de 3 milyon 350 bin Euro'luk maaşı... Faslı futbolcu özellikle Avrupa'da hiçbir kulüpte bu parayı kazanamadığını düşünüyor.
FATİH TERİM ARTIK DÜŞÜNMÜYOR
Fatih Terim daha önce arkasında durduğu Belhanda'yı defterden silmiş durumda. Faslı yıldız bunu bilmesine rağmen kalmak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"



























