Belhanda, Fatih Terim'den özür diledi
Derbide oyundan çıkarken Deniz Türüç’e yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart gören ve Fatih Terim’i çileden çıkartan Younes Belhanda’nın, soyunma odasında arkadaşlarından ve hocasından özür dilediği öğrenildi
Cim Bom’un tartışmalı yıldızı Belhanda, bir Fenerbahçe derbisinde daha takımını 10 kişi bırakarak, Galatasaray’ın galibiyetini tehlikeye sokarken, bu kez yaptığından çok pişman oldu.
Hakeme itirazdan ilk sarı kartı gören ve zaman zaman rakipleriyle gerilim yaşayan Faslı futbolcu, ikinci sarıyı görmemesi için Fatih hoca tarafından kenara alınırken, kendisini iten Deniz Türüç’e daha sert bir hareketle karşılık vermiş ve kırmızı kart görmüştü.
Terim, yerine Ahmet Çalık’ı oyuna sokmaya hazırlanırken Belhanda’nın yaptığı bu hareket sebebiyle çileden çıktı.
Sıkıntı büyümedi
Buna rağmen aynı anda Deniz’in de oyundan atılmasıyla Galatasaray’ın sıkıntısı büyümedi ve 90 dakika zaferle sonuçlandı. Faslı futbolcunun, karşılaşma sonrası soyunma odasında arkadaşları ve hocasından özür dilediği, takımını yalnız bıraktığı için duyduğu pişmanlığı dile getirdiği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü


























