Belhanda değerini katlıyor!
İlk devreyi gol atamadan geçiren Younes Belhanda'nın Arabistan'a transferini son anda veto ederek, "Ona inanıyorum. Bize faydalı olacak" diyen Fatih Terim'in hamlesi işe yaradı. Belhanda ikinci yarıdaki 9 haftada 4 gol 4 asistle oynadı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Belhanda inadı, Aslan'ın yüzünü güldürdü. Ligde ilk devreyi gol atamadan geçiren Faslı futbolcu, devre arasında kendisini satış listesinde buldu. Yeni transferlere kaynak yaratmak için değerini bulan her oyuncuyu satmaya karar veren Galatasaray Yönetimi, Suudi Arabistan'ın Al İttihad kulübüyle 9 milyon Euro bonservis karşılığında anlaştı. Yıldız futbolcu da yıllık 5 milyon Euro garanti para karşılığında Arap yöneticilerle el sıkıştı. Ancak son anda araya giren Fatih Terim, "Ben ona inanıyorum. Bize faydalı olacak" sözleriyle bu transferi veto etti.
Değerine değer katıyor
Terim'in hamlesiyle, ikinci yarıda bambaşka bir Belhanda ortaya çıktı. 29 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıdaki 9 haftalık süreçte 4 gol 4 asistlik performansıyla göz kamaştırıyor. Skor katkısının yanı sıra takım oyunuyla da dikkat çeken Belhanda, hem çevresindeki arkadaşlarını ateşlemeye çalışıyor hem de mücadelesiyle Aslan'ı ayakta tutuyor. Bu arada Belhanda'nın yükselen formu, bonservis değerine değer kattı. Al İttihad kulübü, son olarak 11 milyon Euro bonservis seviyesine kadar çıkmış durumda. Görüşmeler sezon sonunda devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü
























