Belçika'dan G.Saray'ı kızdıran sözler
Anderlecht'in teknik direktörü Besnik Hasi, Galatasaray maçı öncesi iddialı ifadeler kullandı.
Webaslan Dış Haberler
Besnik Hasi, kendilerini zor bir maç trafiğinin beklediğini dile getirirken, Galatasaray maçı hakında da konuştu. Anderlecht teknik patronu, oyun yapıları hakkında bilgi verirken, ''Birlikte defans yapıp, birlikte hücum yapıyoruz. Bazen topu ayağımızda tutmamız gerekiyor ancak bazen de takım olarak topun arkasında beklemeyi de biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de bu düzenle oynuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray önünde de tek hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getiren Hasi, ''Biz kesinlikle Galatasaray'ı yenerek gruptaki 3. sırayı almak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak ama yeni yılda Avrupa kupalarında yer almak istiyoruz'' şeklinde konuştu.
Anderlecht, Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda yer alıyor. 2 puanı bulunan Anderlecht, Galatasaray ile 26 Kasım'da Constant Vanden Stock Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!


























