Belçika polisinden Galatasaray uyarısı
Belçika polisi, Club Brugge - Galatasaray maçında herhangi bir olay çıkmaması için Brugge halkını uyaran mektuplar yolladı.

Belçika polisi, 2002'de oynanan ve kötü olayların yaşandığı Club Brugge - Galatasaray maçının tekrarını istemiyor. 17 yıl önce Belçika'da oynanan maçta iki takım arasında gerilim çıkmış ve Belçikalı taraftarlar, Türk taraftarların üzerine saldırmıştı. Polisler, yine aynı olayların yaşanmaması için bu kez yoğun çaba sarfetti.
Belçika polisi basın sözcüsü Lien Depoorter, Club Brugge - Galatasaray için aldıkları yasakları açıkladı.
''CAM İÇECEK YASAK''
Bu mektuplardan birisi de kafeler içindi. Polis, kafelerin maç günü cam şişe satışını yasaklerken tüm içeceklerin karton kutudan yapılmasının zorunlu olduğunu açıkladı. Aynı zamanda marketlerde de cam şişeli içeceklerin satışı yasaklandı.
''LÜTFEN BİRAZ NEZAKET...''
Lien Depoorter, ayrıca maç günü stadın çevresindeki yolların trafiğe kapatılacağını ve Galatasaray taraftarlarının polis eşliğinde stada alınacağını belirtti. İnsanların Türk taraftarlara karşı nazik davranmasını isteyen Depoorter, bir olay yaşanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!

Liverpool'da sakatlık gerçekleri: Alisson Becker
