beIN'in Galatasaray muhabiri emekli oldu!
Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Katar medya devi beIN Sports, Pınar Argun ve Mehmet Özkan ile yollarını ayırdı.
Katarlı medya devi beIN MEDIA tarafından satın alındıktan sonra yeni bir yapılanma sürecine giren beIN Sports'ta değişim yavaş yavaş hızlandı. 2017'ye girerken İsmail Şenol, Gökmen Özdemir gibi isimleri kadrosuna katan beIN Sports'ta ayrılıklar da başladı.
EMEKLİYE AYRILMIŞTI
Lig TV'nin kuruluşundan beri kurumda olan programlar müdürü Murat Açıkgözoğlu genel baskılar üzerine emekliye ayrılmaya karar vermiş ve önceki gün arkadaşları ile vedalaşarak ayrılmıştı.
İKİ KİŞİ DAHA GİTTİ
Açıkgözoğlu'nun ardından Pınar Argun da emekliliğini istedi ve avukatı aracılığı ile durumu yönetime bildirdi. Katarlı yeni patronajın, Mehmet Özkan'la çalışmak istemediği ve yönetici pozisyonundaki bu ismin de vedalaştığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























