Bedavaya Fransız yıldız!..
İngiliz basını Galatasaray'ın, Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncunun peşinde olduğunu yazdı.
Webaslan Dış Haberler
Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız oyuncu için yüklü bir kontrat önermeye hazırlandığı belirtilen Galatasaray'a, Fransa Ligue 1'in zenginlerinden Monaco'nun rakip olduğu belirtildi.
VERGİ AVANTAJI İNGİLTERE'DEN UZAKLAŞTIRIYOR!
Arsenal'in takımda tutma isteğine karşın en az 3 yıllık sözleşme beklediği konuşulan tecrübeli oyuncunun tercihinin, Monaco ve Türkiye'deki vergi avantajı nedeniyle bu iki seçenek arasında seçim yapmayı düşündüğü iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta Sagna'nın sözleşmesini uzatmak için görüştüklerini belirten menajer Wenger de, "Ben Sagna'nın kalmasını istiyorum. O ise henüz sözleşme imzalamak istemiyor. Çünkü 31 yaşında ve önemli bir kontrat olacak bu anlaşma onun için. Başka yerde daha rahat olabilir mi? Bunu ona sormalısınız. O bir defans oyuncusu ve biz ona 1 yıl daha vermeye hazırız" diye konuşmuştu.
Galatasaray ve Monaco'nun 31 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"

Udinese, David Alaba transferinde sona yaklaştı

Marsilya'da Genesio krizi; işler arapsaçı!

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!























