Bayram hediyesi geliyor!
Florya'da bugün dev transfer zirvesi var. Başkan Ünal Aysal'ın bayram süresince en az bir transfer açıklayarak, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü almak istiyor.
Webaslan.com
Başkan Ünal Aysal'ın önderliğinde toplanacak olan transfer zirvesine Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim katılacak.
Dev zirvede başkan Ünal Aysal'ın son yaşanan transfer gelişmelerinden Fatih Terim'i bilgilendirmesi ve Terim'e alternatifleriyle beraber 'Gelirim' diyen oyuncuların listesini sunması bekleniyor. Bugün yapılacak olan zirvenin ardından Terim son kararını verecek ve sarı-kırmızılı yönetim resmi adımları atarak 31 Ağustos Çarşamba gününe kadar transferi noktalayacak.
Lukas Podolski, Diego Ribas, Elia, Marlos, Diego Forlan, Fred, Sercan Yıldırım ve Yiğit Gökoğlan ile direkt transfer temaslarında bulunan sarı-kırmızılı yönetim bu oyunculardan en az ikisinin transferini en az maliyetle sonlandırmak için büyük çaba sarfediyor.
Başkan Ünal Aysal'ın bayram süresince en az bir transfer açıklayarak, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü almak istediği de kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Galatasaray'ı kızdıran gelişme: Rafael Leao

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!





























