Bayern'de Noussair Mazraoui için yeni gelişme
Bayern Münih'te Filistin paylaşımı nedeniyle ülkeden sınır dışı edilmesi istenen Noussair Mazraoui, takımla antrenmana çıkmayacak.
Bayern Münih'te Filistin paylaşımı nedeniyle ülkeden sınır dışı edilmesi istenen Noussair Mazraoui ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Bild'de yer alan habere göre, Faslı futbolcunun bugün (perşembe) yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışmayacağı aktarıldı.
NE PAYLAŞTI?
Bayern Münih yönetiminin 25 yaşındaki futbolcu ile görüştüğü ve tarafların duruşlarının net olduğu aktarıldı.
Mazraoui, Filistin - İsrail arasında yaşananların ardından, "Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.
SINIR DIŞI TALEBİ
Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili milletvekili Johannes Steiger, bu paylaşım sonrası futbolcunun hem kulüple ilişiğinin kesilmesi hem de sınır dışı edilmesini istedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"



























