Batista Mendy'den Galatasaray itirafı!
Trabzonspor forması giyen Batista Mendy, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Mendy, yaptığı açıklamada flaş Galatasaray itirafında da bulundu.
Trabzonspor'un tecrübeli orta sahası Batista Mendy, Fransa basınından L'equipe'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli orta saha, sezon sonunda bordo-mavili takımdan ayrılmayı umduğunu dile getirdi.
Ayrılık için doğru zamanın geldiğini belirten Mendy, "Trabzonspor'da iki yıl kalıp sonra büyük liglere gitmeyi hedeflemiştim. Şimdi doğru zaman geldi" dedi.
GALATASARAY İTİRAFI
Galatasaray da dahil olmak üzere çok sayıda takımdan teklif aldığını dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:
"Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Crystal Palace, Torino, Galatasaray, ara transfer döneminde de Rennes istemişti ancak olmamıştı. Bu yaz, Trabzonspor'un uygun görmesi halinde ayrılmak istiyorum."
BU SEZON MENDY
Fransız ön libero, bu sezon Trabzonspor'da 41 maçta forma giydi. Mendy, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi.
SÖZLEŞMESİ VE PİYASA DEĞERİ
Mendy'nin Trabzonspor'la olan sözleşmesi 2027'de sona erecek. Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!























