Başkanın planları bitmiyor
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, erken seçime giderek yönetimde radikal değişiklik planlıyor.
Milliyet
Ligin bitmesinin ardından 3 hafta içinde kongreye gitmesi gereken Aysal, radikal değişikliklere de imza atacak. 15 Mayıs 2011’den bu yana sarı-kırmızılı camianın başkanlığını yapan Aysal, futbol takımını zaferden zafere götürürken diğer branşlarda da yeniden yapılandırma ile birlikte çıkışa geçilmesini sağladı.
Profesyonel yönetim anlayışını uygulayan ve bunun için de CEO olarak Lütfü Arıboğan’ı göreve getiren Aysal, yönetici sayısını da azaltmak istediğini her fırsatta dile getirmişti. Aysal, yeni yönetimi ile birlikte Avrupa’da başarıyı hedeflerken yönetimin büyük çoğunluğu da değiştirerek 3 yıl daha görev yapmak istiyor.
2. Başkan Ali Dürüst’ün bile yerinin garanti olmadığı iddia edilirken önceki seçimde istediği 2 kişiyi yönetime sokan Dürüst’ün bu kez aynı istekte bulunması durumunda başkan Ünal Aysal’ın onu da yönetime almayacağı iddia edildi.
Seçim öncesinde yönetimde yeri garanti olan tek isim ise Sedat Doğan. Genç yöneticinin çalışmalarından memnun olan başkan Aysal’ın Doğan’la yola devam etmek istediği de biliniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!



























