Başkanı teklifi doğruladı! Cevap...
Bucaspor Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya, Galatasaray'ın Umut Gündoğan için teklif yaptığını ancak henüz netleşen bir durumun olmadığını söyledi.
Anadolu Ajansı

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Umut Gündoğan için Galatasaray'ın, kaleci Ömer Kahveci için de Kayserispor'un teklif yaptığını belirterek, "Teklifleri değerlendiriyoruz. Henüz netleşen bir şey yok" dedi.
Her şeye rağmen genç oyuncuları takımda tutmak istediklerini kaydeden Kaya, "Oyuncu satmamız halinde transfer yasağımızı kaldırıp, takıma takviye yapabiliriz" diye konuştu.
Öte yandan pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bucaspor, dün Spor Toto 3. Lig ekibi Manavgat Evrensekispor'la oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-2 kazandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!

Vlahovic, Juventus'ta kalmakta kararlı
