Başkan'dan fena kapak! "Şikeci ile..."
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mahmut Uslu'nun sözlerine çok sert bir cevap verdi. İşte Başkan'ın verdiği o dev ayar!..
Vatan
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun "Dostluk kelimesini sayın başkan herhalde Belçikalı olduğu için Türkçesinin tam karşılığını bilmiyor" sözlerine sert bir cevap verdi.
Gündeme ilişkin konuşan Ünal Aysal, "Mahmut Uslu beni anlamamış. Ben 'Fenerbahçe-Galatasaray taraftarları dost olsun' dedim. Yoksa şikeye bulaşmış adamla ne dostluk yapacağım ki! Şu andaki Fenerbahçe yönetimiyle hiç bir dostluğumuz olamaz.. Ne zaman ki bunlar gider, o zaman 2 kulüp tekrar dost olur" ifadelerini kullandı.
Transfer konusuna da değinen Aysal, "Podolski'yi hoca istesin, hemen şu an alırım. Ama Prandelli istemiyor" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

Inter Miami'den Muhammed Salah'a kanca!

Enes Ünal: "Ayrılmak istedim"

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!























