Başkandan eleştirilere cevap
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yaşanan sürece ve eleştirilere cevap verdi.
Bugün

Galatasaray por Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın İspanya’da karşılaşmayı izlememesi ve eleştireler karşısında susmayı tercih etmesi, ‘Başkan heyecanını kaybetti. Mayıs ayında bırakır’ yorumlarına sebep oldu. Ünal Aysal, işte bu eleştirilere cevap verdi.
MALİ-İDARİ İŞLER YOLUNDA
Başkan Aysal, “Böyle saçmalıklara kulak asılmasın. Galatasaray Spor Kulübü’nde, iddia edilenlerin aksine mali ve idari olarak her şey çok iyi gidiyor. Bir iki sportif başarısızlık elbette olabilir. Fakat daha sezon çok uzun ve bizim için hiçbir şey bitmedi. Yapacak çok güzel projelerimiz var. Konuşmuyorsam ve bu eleştirilere yorum yapmıyorsam bu, gerek duymadığım içindir” diyerek görevinin başında olduğunu ima etti.
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray taraftarının Florya’ya gelmesi ve oyuncularla antrenman öncesi sohbet etmesi konusunda ise Aysal, “Taraftar, oyunculara desteğini en samimi şekliyle duyurmak istemiş. Bundan başka ne anlam çıkartılabilir ki?” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras
