Başkan açıkladı: "Ronaldo transferi mümkün"
Premier Lig'de Manchester United'da forma giyen ve ayrılık hazırlığında olan Cristaino Ronaldo'ya transferde sürpriz bir talip çıktı.
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo ile ilgili sürpriz bir transfer açıklaması geldi. Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Vitor Pereira'nın yaptığı Corinthians, yıldız oyuncu için harekete geçti.
PEREIRA'NIN TAKIMI RONALDO'YU İSTİYOR
İspanyol ve İngiliz basınında yer alan habere göre; Corinthians, Cristiano Ronaldo'yu resmen istiyor. Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves "Futbolda her şey mümkün. Böyle bir ihtimal daha önce yoktu ama şimdi gözümüz üzerinde" ifadelerini kullandı.
RONALDO'NUN ANILDIĞI TAKIMLAR
Yakın zamanda Cristiano Ronaldo'nun adı Atletico Madrid, Chelsea, Napoli, Bayern Münih gibi dev takımlarla anılmıştı. 37 yaşındaki Ronaldo geçen sezon 24 gol 3 asistlik performans sergilemişti.
HAZIRLIK MAÇINDA STADI TERK ETTİ
Ailevi nedenleri gerekçe göstererek hazırlık kampına katılmayan futbolcu, takımı Manchester United'ın İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında ilk 45 dakika forma giymiş, devre arasında oyundan alınınca stadı terk etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!






















