"Başka Japon futbolcular da gelecek"
Japonya Muavin Konsolosu Takumi Suemitsu, Yuto Nagatomo ve Kagawa'nın Türkiye'ye gelmesini değerlendirdi.
Japonya Muavin Konsolosu Takumi Suemitsu açıklamalarda bulundu. Suemitsu, Japon futbolcular Nagatomo ve Kagawa'nın Türkiye'ye gelmesini değerlendirdi.
Takumi Suemitsu, "Nagatomo ve Kagawa'nın Türkiye'ye gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Japonların İlhan Mansız'dan dolayı Türkiye'ye çok büyük ilgisi ve sevgisi var. İlhan Mansız'ın Japonya'ya katkısı çok büyük ve ayrıca sizinde bildiğiniz gibi Nagatomo ve Kagawa performans olarak hala iyi durumda ve dünya kupasında da iyi bir performans gösterdiler. Yani iyi oynayan Japon futbolcuları görmeye başladık." dedi.
Takumi Suemitsu ayrıca "Artık Japonya'da da Türkiye'nin futbol maçlarının haberleri çıkıyor. Japonya'dan Türkiye'ye onları izlemek için gelen turist sayısı artar. Bundan sonra başka Japon oyuncular da Türkiye'ye transfer olur diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro

Marcus Rashford için kritik gün!

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro






















