Basel'den kötü haber!
Galatasaray'da transfer listesininin bir numarasında bulunan Xherdan Shaqiri konusunda sıcak gelişmeler var.
DHA
FC Basel ekibi ile Marbela'da kampta bulunan FC Basel Onursal Başkanı Gisela "Gigi" Oeri yaptığı açıklamada, Xherdan Shaqiri'nin Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu belirtirken, kendisinin de şahsen bu transfere karşı olduğunu söyledi.
Oeri, şu anda İsviçre'nin en iyi takımlarından biri olduklarını belirterek, "Hem İsviçre'de hem de Avrupa kupalarında iyi gidiyoruz. Bu transfer tekliflerinin zamanı değil, ancak önerilen teklifler de göz kamaştırıcı. Halen görevde olan başkanımız Bernhard Heusler'in durumu çok zor. İki önemli futbolcumuz 19 yaşındaki Xhaka'nın Hambourg'a ve 20 yaşındaki Shaqiri'nin de Galatasaray'a transfer olması hoş bir şey değil. 31 Ocak'ta transfer dönemi bitiyor. O güne kadar neler olur bilemem ama ben bu transferlere karşıyım" dedi.
FC Basel taraftarı ise ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım transfere sıcak bakarken, diğer taraf ise bu yıl yakalanmış olan bu şansı değerlendirmeleri gerektiğini savunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi



























