Başakşehir - Gaziantep FK maçının günü değişti!
Başakşehir, perşembe günü Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak. Başakşehir'in daha sonra oynayacağı Gaziantep FK maçının günü 21 Aralık Pazar gününden 22 Aralık Pazartesi gününe alındı.
Süper Lig'in 17. haftasındaki Başakşehir - Gaziantep FK maçının günü değişti.
Başakşehir, Türkiye Kupası'nda perşembe günü Galatasaray ile karşılaşacak. İstanbul ekibinin daha sonra oynayacağı Gaziantep FK maçının günü 21 Aralık Pazar gününden 22 Aralık Pazartesi gününe alındı.
OKAN BURUK'TAN TEPKİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçlarının ardından Türkiye Kupası için belirlenen fikstüre tepki gösterdi.
Okan Buruk, "Kupa fikstürü 23-24-25'indeydi. Sürpriz bir şekilde bu haftaya koyuldu. Tüm planımızı ona göre yapmıştık. Anlam veremedim. Hem Başakşehir'i hem de bizi mutsuz etti. Bunun nedenini anlamıyorum, anlamak istiyorum. Neden iki maç arka arkaya koyuldu? Kötü niyet aramıyorum. Bizi aydınlatırlarsa seviniriz. Günü de değiştirirlerse... Başakşehir'in de buna yönelik bir isteği var." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"





















