Başakşehir, Demba Ba transferini açıkladı!..
Başakşehir, 33 yaşındaki Senegalli golcü Demba Ba'nın transfer edildiğini açıkladı.
Medipol Başakşehir, Demba Ba transferini açıkladı.
Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerilen ancak transferi gerçekleşmeyen 33 yaşındaki Senegalli golcü, Başakşehir ile anlaştı.
Demba Ba'nın 4 Ocak günü twitter'dan yaptığı gönderimdeki 2 emojiyi, Başakşehir de kullandı ve Ba'nın maskeli fotoğrafını koydu. Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Başakşehir, resmi açıklamayı bir video ile yaptı ve Demba Ba'nın Başakşehir'e transfer olduğunu açıkladı.
Medipol Başakşehir, Demba Ba transferini bu video ile duyurdu
— Sporx (@sporx) 22 Ocak 2019
"✍🏿 Hoş geldin @dembabafoot"pic.twitter.com/0YoedXlXYi


KİRALAMA BEDELİ OLMAYACAK
Sakatlıkları nedeniyle son dönemde gözden düşen 33 yaşındaki yıldızın düzeldiği ve hazır durumda olduğu belirtiliyor. Demba Ba'nın bonservisini elinde bulunduran Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün, oyuncuyu bedelsiz kiraladığı öğrenildi.
2014-15 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Ba, attığı goller sonrası 13 milyon euro bonservis bedeliyle Shenhua'ya gitmişti.
GEÇEN SEZON 17 MAÇTA 5 GOL
Demba Ba, geçen sezonun ikinci yarısında Göztepe'de forma giymiş ve 17 maçta 5 gol, 2 asistle başarılı bir grafik çizmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu


























