Barusso oraya gitti ama...
Galatasarayımızın eski futbolcusu Ahmed Barusso, yeni takım bulmak için arayışlara başladı. 29 yaşındaki Ganalı futbolcu denemeye girdi.
Milliyet
Galatasarayımızın eski futbolcusu Ahmed Barusso, kendisini Araplar'a beğendiremedi. Son olarak İtalya'nın Torino takımının formasını giyen 29 yaşındaki Ganalı futbolcu, Al Ahly takımı tarafından denemeye alındı.
Mısır ekibiyle idmanlara çıkan oyuncunun performansı yeterli bulunması durumunda kendisine sözleşme imzalatılacaktı.
Ancak Roma, Genoa, Siena gibi önemli İtalyan ekiplerinde top koşturan, bir dönem Gana Milli Takımı'nın da formasını giyen orta saha oyuncusu sınavı geçmeyi başaramadı.
Mısır kulübü 10 günlük deneme süresi sonrasında oyuncuya kontrat teklif etmeyerek ülkeden gönderdi. Barusso 2008'de Türkiye'de sarı-kırmızılıların formasını giymişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!



























