Barış Alper Yılmaz için yeni gelişme!

7

BARIŞ ALPER'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Galatarasay'da geçen sezon başında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın transfer etmek istediği Barış Alper Yılmaz ile devre arasında West Ham ilgilendi.

6

TEKLİF GELMEYE DEVAM EDİYOR

İngiliz kulüplerini peşine takan milli futbolcu için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek satmayacaklarını söylese de teklifler gelmeye devam ediyor.

5

İLK HAMLE ALMANYA'DAN

Son olarak bu transfer döneminde ilk hamle Almanya'dan geldi. RB Leipzig, 2000 doğumlu futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor ve Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

4

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Sarı-kırmızılı yönetim, Barış Alper'e 30 milyon Euro'nun üzerinde bir değer biçiyor. 25. şampiyonlukta 14 golle kariyer rekoru kıran Barış Alper, kariyerine Avrupa'da devam etmeye olumlu yaklaşıyor.

3

G.SARAY'DA ARAYIŞ BAŞLADI

Milli oyuncunun satılma ihtimalini dikkate alan Galatasaray yönetimi, kenar forvet arayışına da hız verdi.

2

DURSUN ÖZBEK'İN SÖZLERİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, verdiği röportajda Barış Alper Yılmaz için gelen soruya, "Kadromuzda sözleşmesi devam eden hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Hedeflerimiz büyük. Barış Alper de zaferlerimizde payı olan çok değerli bir futbolcumuz." yanıtını verdi.

1

SEZON PERFORMANSI

Galatarasay'da geride kalan sezonda 48 maçta süre bulan 25 yaşındaki Barış Alper Yılmaz, 14 gol attı ve 6 asist yaptı. [Sabah]

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler