Barış Alper Yılmaz, dünyanın en fizikli ikinci futbolcusu seçildi!
Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, FC 26 oyununda 90 fizik puanıyla dünyanın en fizikli ikinci futbolcusu seçildi. Listenin zirvesinde Viktor Gyökeres yer aldı.
Webaslan.com
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, sahadaki performansının yanı sıra sanal dünyada da adından söz ettirmeyi başardı.
Yeni nesil futbol oyunu FC 26'da, Barış Alper Yılmaz "fizik gücü" kategorisinde dünyanın en yüksek puan alan ikinci futbolcusu oldu.
Oyunda 90 fizik puanına sahip olan Barış Alper, bu alanda yalnızca 91 puanla zirvede yer alan İsveçli golcü Viktor Gyökeres'in gerisinde kaldı. Genç yaşına rağmen hem hücum hem de savunmadaki mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Barış Alper, bu başarıyla Avrupa genelinde de ilgi odağı haline geldi.
Fiziksel gücüyle sahada rakiplerine zor anlar yaşatan milli futbolcunun bu özelliği, dijital platformlarda da tescillenmiş oldu.
Kanattan bindirirken büründüğü kişilik. 💪#KGvGS pic.twitter.com/IBSrr0dj1c
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) May 12, 2024
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























