Barış Alper Yılmaz derbide sakat sakat oynadı
Barış Alper Yılmaz, Beşiktaş maçında sakat sakat oynadı. Yıldız oyuncunun MR'ı çekilecek.
Galatasaray'da bazı isimler Beşiktaş maçında sahaya sakat sakat çıktı.
KAAN KAPSAMLI TEDAVİSİNİ YAZA BIRAKTI
Uzun süredir sakatlığı bulunan, kapsamlı bir tedavi olması gereken ancak bunu yaz aylarına bırakan Kaan Ayhan'ın yanı sıra ilk yarıdaki Beşiktaş derbisinde sakatlıktan sonra sakat sakat oynayan, bileğindeki sakatlığı henüz tam iyileşmeyen Icardi de ağrılarla oynadı.
AĞRILARA RAĞMEN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Yürümekte zorlanan ve ağrıları nedeniyle antrenmanlarda da yüzde 100 performans sergilemekte zorlanan Arjantinli golcünün dışında Barış Alper Yılmaz'ın da Dolmabahçe'de sakat sakat forma giydiği ortaya çıktı.
MR'I ÇEKİLECEK
Sağ ayak bileğinde ağrı bulunan ve maç öncesinde iğne olmayı düşünen milli futbolcu, ağrılarına rağmen takımını yalnız bırakmadı. Müsabaka içinde kısa bir süre seken ancak oyuna devam eden 23 yaşındaki futbolcunun Omar Colley'in müdahalesi sonrasında sol dizinde ağrı oluştuğu ve MR'ının çekileceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı



























