Barış Alper Yılmaz'da beklenmedik gelişme: Talebini iletti
Galatasaray'da eksikliği fazlasıyla hissedilecek olan Barış Alper Yılmaz'ın, sağlık ekibinden özel bir talepte bulunduğu belirtildi.
Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 yendiği mücadelede Manaj'ın sert müdahalesi sonucu sakatlanan Barış Alper Yılmaz'ın, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyordu.
Kemik ödemi ve dizinde esneme olan Barış Alper Yılmaz'ın sağlık ekibinden özel bir istekten bulunduğu iddia edildi.
"TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAMAK İSTİYORUM"
Zorlu bir fikstüre girecek Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde gideceği Malmö deplasmanının ardından Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk edecek. Barış Alper Yılmaz, Fanatik'te yer alan habere göre 16 Aralık'ta oynanacak Trabzonspor maçında sahada olmak istediğini sağlık ekibine iletti.
SAĞLIK EKİBİ SEFERBERLİK İLAN ETTİ
Sağlık ekibinin, 24 yaşındaki futbolcuyu Trabzonspor maçına yetiştirmek için seferberlik ilan ettiği ifade edildi.
BU SEZON 22 MAÇTA 8 GOLLÜK ETKİ
Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 22 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Igor Tudor'u görevden aldı!

Lyon, 90+1'de galibiyete uzandı!

Xabi Alonso: "3 puandan fazlası"

Tchouameni: "Yamal, sahada konuşsun!"

Leverkusen evinde Freiburg'a şans tanımadı

Mallorca - Levante maçında kazanan çıkmadı!

Torino, sahasında kazandı!

Ajax, Twente deplasmanında 3 puanı kaptı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez yanıtı!

Florian Wirtz'ten Premier Lig'de siftah yok!

























