Barış Alper, Rize'de durdu!
Memleketi Rize'de forma giyen Barış Alper Yılmaz'ın kötü performansının nedeni ortaya çıktı. Memleketinde tribünlerden beklemediği bir tepki alan ve ıslıklanan yıldız, bu durumdan etkilendi. Konsantrasyon kaybı yaşayan Barış, son dönemdeki en etkisiz futbolunu oynadı.
Galatasaray Süper Lig'in 24. haftasında Rize'yi deplasmanda 2-1'le geçerken Barış Alper Yılmaz da sınıfta kalan futbolculardan biriydi.
Mücadeleye ilk 11'de başlayan milli futbolcu hem hücumda hem savunmada vasatı bulamadı. Oldukça etkisiz bir oyun sergileyen 24 yaşındaki yıldıza Okan Buruk da sık sık uyarılarda bulunurken Barış Alper memleketinde beklemediği bir tepkiyle de karşılaştı.
Rize'de tribünde yer alan taraftarlar, top Barış Alper'e geldiğinde ya da pozisyonun içine girdiğinde ıslıklı protesto etti. Hemşehrilerinden beklemediği bir tepki gören milli futbolcu oyuna konsantre olmakta da zorlandı. Kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkaran 24 yaşındaki futbolcu girdiği 20 ikili mücadelenin sadece 6'sını kazanabildi.
TEPKİNİN NEDENİ
Rize'nin plaka kodunu forma numarası olarak taşıyan Barış'ın memleketinde gördüğü tepki nedeniyle üzgün olduğu öğrenildi.
Rizesporlu taraftarların tepkilerinin altında yatan nedenin ise ilk yarıda 6-2 biten mücadelede gol sevinçlerine katılması olduğu belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

























