Barış Alper'in babasından transfer açıklaması!
Barış Alper Yılmaz'ın babası Yüksel Yılmaz, Galatasaraylı futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Fotoğraf : AA
Barış Alper Yılmaz'ın babası Yüksel Yılmaz, sarı kırmızılı futbolcunun geleceğiyle ilgili Tivibu Spor'a dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
"Barış Alper'in performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Maç içinde bir taç pozisyonu oldu. Hakeme 'top benden çıktı' dedi ve taç atışını Göztepe kullandı. Bir baba olarak ne hissettiniz?" sorusuna yanıt veren Yüksel Yılmaz, "Ahlaki boyutu, bu onun terbiyesi. Yapması gereken oydu ve onu yaptı." ifadelerini kullandı.
"AVRUPA HAYALİ VARDIR"
"Barış Alper'i hayal ettiğiniz yer neresi?" sorunu da yanıtlayan Yılmaz, "Bütün futbolcuların kafasında Avrupa var. Barış'ın da Avrupa'ya gitmek istediğini düşünüyorum. Bir takım söyleyemem. Hayırlısı neyse o olsun." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!
























