Barcelona'dan Haaland açıklaması: "Her şey mümkün!"
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Erling Haaland ile ilgili gelen soruya açık cevap verdi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Ferran Torres'in imza töreninde Erling Haaland'ın transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.
"Barcelona, Haaland'ı transfer edebilir mi?" şeklinde gelen soruya Barcelona Başkanı Laporta, "Her şey mümkün! Gelecek sezon için güçlü bir takım inşa ediyoruz. İlk adım, Xavi'nin istediği kaliteli oyuncuları kadromuza katmak." cevabını verdi.
Laporta, "Piyasadaki fırsatları değerlendireceğiz. Barcelona, global bir güç olmaya devam edecek. Çok yakında Barcelona'nın sportif açıdan yeniden dirildiğini göreceğiz. Herkes hazır olsun çünkü Barcelona geri döndü" sözleriyle konuşmasını noktaladı.
"GELECEĞİM İSPANYA'DA!"
İspanya'nın Marbella şehrinde tatil yapan Norveçli golcü, kendisini tanıyan ve transfer hakkında soru soran taraftarlara "İspanya'da oynayacağım" dedi.
Bu sezon 19 gol atan genç yıldızın adı Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid ile de anılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!
