Barcelona 10 kişi kaldı ama Rapinha sahneye çıktı!
Şampiyonlar Ligi'nde Benfica deplasmanında erken bir dakikada 10 kişi kalan Barcelona, galibiyete ulaştı.
Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Portekiz ekibi Benfica ile İspanyol devi Barcelona karşılaştı. Mücadelede 10 kişi kalan Barcelona, maçı 1-0 kazanmayı başardı.
Barcelona'ya deplasmanda galibiyeti getiren golü 61. dakikada Raphinha kaydetti. 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, bu sezon 9. Şampiyonlar Ligi maçında, 9. golünü attı. Rapinha, İspanya Ligi'nde ise 26 maçta 13 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.
Katalan ekibinde defans oyuncusu Pau Cubarsi, 22. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Barcelona maçı uzun süre eksik götürmesine rağmen galibiyete ulaşmayı başardı.
ORKUN VE KEREM 11 BAŞLADI
Benfica'da milli futbolcularımızdan Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu maça ilk 11'de başladı. Orkun Köçü, 84. dakikada yerini Renao Sanches'e bıraktı. Kerem ise 90 dakika sahada kaldı.
İlk maçı kaybeden Benfica, 11 Mart Salı günü Barcelona ile İspanya'da karşılaşacak.
⚽🚀Raphinha uzaktan harika vuruyor topa! 10 kişi Barcelona deplasmanda 1-0 öne geçiyor! pic.twitter.com/uEYhbpXDTb
— Sporxtv (@sporxtv) March 5, 2025
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!
























